Ποιοι ειμαστε

η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 Vision Computer Applications από την ίδρυση της έως και σήμερα σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Turn Key Solutions) λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια της αγοράς. Χαρακτηριστικό αυτής της προσπάθειας, η δυναμική παρουσία της εταιρίας στο τοπίο των ελληνικών επιχειρήσεων πληροφορικής της Βορείου Ελλάδος και ο εντυπωσιακός ρυθμός ανάπτυξής της.

Ακολουθώντας μία σύγχρονη οργανωτική δομή, από την ίδρυσή της το 1992 μέχρι και σήμερα, κατάφερε να υλοποιήσει επιτυχώς τον πρωταρχικό της στόχο, την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής.

Η ευέλικτη οργάνωση της, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρίας αποτελεί για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση & Οργανισμό τον ιδανικό τεχνολογικό συνεργάτη που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και ολοκληρωμένα τις ανάγκες της.

Επικοινωνία

εγγραφειτε στο ενημερωτικο μασ

  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  Τα στελέχη της Vision προέρχονται από το χώρο της επιστήμης της πληροφορικής με απόλυτη εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα επιχειρησιακών πληροφοριακών συστημάτων. Έχουν εκπονήσει σημαντικές μελέτες μηχανοργάνωσης σε νοσοκομεία, κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία, καθώς και σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιωτικές επιχειρήσεις κερδίζοντας άριστες εντυπώσεις από διακεκριμένα στελέχη του εκάστοτε χώρου.

  Η Vision Computer Applications, στην εικοσαετή και πλέον παρουσία της στο χώρο της τεχνολογίας, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και την πράξη. Τα ποιοτικά αυτά στοιχεία που καλλιέργησε, καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχούς διαδρομής της, της επέτρεψαν να αναπτύξει γρήγορα και αποδοτικά τις δραστηριότητές της, να συμμετέχει στις εξελίξεις προδιαγράφοντας το μέλλον.

  Κυριότερες Δραστηριότητες

  • Διάθεση συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERPs)
  • Οργάνωση μηχανογράφησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  • Διάθεση και υποστήριξη εμπορικών και λογιστικών εφαρμογών λογισμικού
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη Ιατρικών Πληροφοριακών Συστημάτων
  • Ανάπτυξη εξειδικευμένων προϊόντων πληροφορικής
  • Εμπορία και διάθεση ειδών πληροφορικής
  • Παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα πληροφορικής
  • Υπηρεσίες Internet
  Δείτε Περισσότερα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑς

  Η λέξη Vision (Όραμα) προέρχεται από το λατινικό vide που σημαίνει «να δει!»

  “Το θαυμαστικό υπονοεί κάτι πέρα από τη συνηθισμένη θέα. Υπονοεί τη γνώση και την πρόβλεψη. Είναι μια δήλωση της επιθυμητής μελλοντικής κατάστασης…”

  Cummings S. Davies J. (1994)