Πολιτική Αποστολών & Επιστροφών

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Η εταιρεία μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, συνεργάζεται με τη Courier Center, με υπηρεσία express παράδοσης (1-3 ημέρες) και με τη UPS Courier για τις αποστολές με παράδοση σε 4-10 ημέρες.  Ακολουθούν αναλυτικά τα κόστη αποστολής.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα με τη Courier Center, το κόστος είναι σταθερό και είναι 3,50€ μέχρι τα 2 kgr. Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου, βάρους ή άλλης αιτίας, ανάλογα με το προϊόν που θα αγοράσετε. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανά κιλό είναι 1,00€ επιπλέον, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 200,00€ και άνω τότε τα μεταφορικά είναι Δωρεάν. Για τις αποστολές με UPS Courier σε ογκώδη αντικείμενα τα μεταφορικά είναι Δωρεάν σε όλη την Ευρώπη.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία;

Ανάλογα με την επιλογή σας, ο υπάλληλος των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών, θα παραδώσει την παραγγελία σας.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων;

Η εταιρεία μας σας δίνει κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε λόγω ελαττώματος, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε την αντικατάσταση τους, με άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν το επιθυμείτε. Η επιστροφή των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, χωρίς φθορές και στην αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.τ.λ.). Πριν από κάθε επιστροφή είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας είτε στο τηλέφωνο 2394022964 είτε μέσω e-mail.

Για κάθε επιστροφή, σας αποστέλλουμε την συνεργαζόμενη Courier στο χώρο σας για την παραλαβή των προϊόντων και η επιστροφή τους προς το κατάστημα μας πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν. Κατά την διαδικασία της αλλαγής επιβαρυνόμαστε τα έξοδα επιστροφής, ενώ εσείς τα έξοδα επαναποστολής των νέων προϊόντων που είναι 5,00€.