Πολιτική Αποστολών & Επιστροφών

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?

Η Vision Computer Applications, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, συνεργάζεται με δύο εταιρείες ταχυμεταφορών, την Γενική Ταχυδρομική και την ACS Courier με υπηρεσία express παράδοσης (1-2 ημέρες). Έτσι μπορείτε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εσείς να επιλέξετε με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραδοθεί η παραγγελία σας. Ακολουθούν αναλυτικά τα κόστη αποστολής για την κάθε εταιρεία.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα με την Γενική Ταχυδρομική, το κόστος είναι σταθερό και είναι 3,50€ μέχρι τα 2 kgr. Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου, βάρους ή άλλης αιτίας, ανάλογα με το προϊόν που θα αγοράσετε. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανά κιλό είναι 1,00€ επιπλέον, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 100.00€ και άνω τότε τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα με την ACS Courier, σε χερσαίους ή νησιωτικούς προορισμούς, το κόστος είναι σταθερό και είναι 3,00€ μέχρι τα 2 kgr. Προσοχή! Σε περίπτωση που ο προορισμός αφορά δυσπρόσιτη περιοχή, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 5,50€. Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους ή άλλης αιτίας, ανάλογα με το προϊόν που θα αγοράσετε. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανά κιλό είναι 1,50€ επιπλέον, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 100.00€ και άνω τότε τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία?

Ανάλογα με την επιλογή σας, ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική ή ACS Courier, θα παραδώσει την παραγγελία σας.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων?

Η Vision Computer Applications σας δίνει κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε λόγω ελαττώματος, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε την αντικατάσταση τους, με άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν το επιθυμείτε. Η επιστροφή των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, χωρίς φθορές και στην αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.τ.λ.). Πριν από κάθε επιστροφή είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας είτε στο τηλέφωνο 2394.022964 είτε μέσω e-mail.

Για κάθε επιστροφή, σας αποστέλλουμε την συνεργαζόμενη Courier στο χώρο σας για την παραλαβή των προϊόντων και η επιστροφή τους προς το κατάστημα μας πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν. Κατά την διαδικασία της αλλαγής επιβαρυνόμαστε τα έξοδα επιστροφής, ενώ εσείς τα έξοδα επαναποστολής των νέων προϊόντων που είναι 5,00€.