Τρόποι Πληρωμής

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους εξής τρόπους: Κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό, χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Πληρωμή με την παραλαβή στο χώρο σας (αντικαταβολή):
Πληρώστε τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει τόσο για την Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και για τη Νησιωτική Ελλάδα. Η παράδοση με αντικαταβολή χρεώνεται με 2,50€ επιπλέον της αξίας των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:
Πληρώστε την παραγγελία σας μέσω Πιστωτικής Κάρτας. Η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής ισχύει για την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα. Οι παραπάνω όροι ισχύουν για ορισμένες ομάδες προϊόντων και σε κάθε περίπτωση τα έξοδα των μεταφορικών αναγράφονται στο καλάθι της παραγγελίας σας.

Σας ενημερώνουμε ότι η πολιτική τιμών σε επιλεγμένα προϊόντα ισχύει μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και για την αποστολή τους στο χώρο σας και διαφέρει με αυτή του φυσικού μας καταστήματος. Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή παρεξηγήσεων σας συνιστούμε, με την ολοκλήρωση της παραγγελία σας με τρόπο παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα, να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω αυτού.

Πληρωμή μέσω PayPal:

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Προσοχή, επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος διαχείρισης 10%, το οποίο αφορά έξοδα που χρεώνει το PayPal στην εταιρεία μας για την πραγματοποίηση της συναλλαγής, και τα οποία επιβαρύνουν τον εντολέα.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε το σύνολο του ποσού της παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

– ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 39500502883

IBAN: GR7801103950000039500502883

– ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 528-00-2002007743

IBAN: GR4401405280528002002007743

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2394020325 ή με email στο info@visionca.gr. Με τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που η κατάθεση πραγματοποιηθεί από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα και η προμήθεια μεταφοράς τα επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου ο εντολέας. Η μεταφορά των χρημάτων πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας. Διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.