Βuy now, pay later

Απόκτησε αυτό που επιθυμείς έως 200€
με 4 δόσεις & 0% επιτόκιο
Ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για αγορές έως €10.000
3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online

Τι είναι

Το Πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” είναι ένα καταναλωτικό δάνειο από 20€ έως 10.000€ που σου δίνει η Vision Computer Applications, μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας TBI Bank και είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και συμφέρων τρόπος να αποκτήσεις άμεσα ό,τι χρειάζεσαι.

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας.

Ποια είναι η tbi bank?

tbi bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, των εμπόρων και των  μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχει χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου “phygital” καναλιών.

Με την ήδη πετυχημένη πορεία της στις αγορές της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Γερμανίας και Λιθουανίας,  εισήχθη στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2022, εποπτευόμενη από την Τράπεζα Ελλάδος.

Το 2022, η tbi bank , μέσω των ψηφιακών καναλιών, των 300 φυσικών καταστημάτων και ενός μεγάλου δικτύου 20.000 συνεργαζόμενων εμπορικών επιχειρήσεων, αρίθμησε 2 εκατομμύρια πελάτες και εξέδωσε σχεδόν 550.000 δάνεια. Στην ελληνική αγορά, μέσα σε μόλις ένα έτος λειτουργίας, εξυπηρετεί ήδη 100.000 καταναλωτές και συνεργάζεται με πάνω από 3.000 επιχειρήσεις- είτε αυτες δραστηριοποιούνται με φυσικά καταστήματα είτε online- έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων τους και προσφέροντας τους τη δυνατότητα να επεκταθούν σε αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αξιοποιώντας την υφιστάμενη τεχνογνωσία και εμπειρία της tbi.

Το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της tbi bank και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την tbi bank?

Με την tbi μπορείτε να χρηματοδοτήσετε εύκολα τις αγορές που κάνετε online ή στα φυσικά καταστήματα των συνεργατών μας και να πληρώσετε αργότερα.
Το ποσό της χρηματοδότησης μπορεί να φτάσει τις 10.000€ με πλάνο πληρωμών από 3 έως 60 μήνες και σταθερό επιτόκιο σύμφωνα με το προφίλ σας.

Ωστόσο, με το Buy now, Pay later (BNPL) μπορείτε να κάνετε αγορές μέχρι 200€, μοιράζοντας το ποσό σε 4 ισόποσες πληρωμές, με μηδενικό επιτόκιο, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα.