-9%
,

Ταμειακή Μηχανή InfoCarina Net Plus

InfoPos

Η ταμειακή μηχανή Info Carina Net Plus έχει αυξημένες δυνατότητες και αποτελεί ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση. Διαθέτει ηλεκτρονικό ημερολόγιο και online σύνδεση με την ΓΓΠΣ μέσω Ethernet και κάρτα μνήμης αποθήκευσης στελέχους. Η απόδειξη της ταμειακής μηχανής καταγράφεται σε 8 γραμμές με δυνατότητα γραφικής παράστασης. Δύναται επίσης η εκτύπωση σχολίων.

Διαθεσιμότητα:

Σε απόθεμα

410.00  449.00  με ΦΠΑ

Σε απόθεμα

Σύγκριση Προϊόντων

Ταμειακή Μηχανή INFOCARINA NET Plus

  • Κωδικός Προϊόντος (SKU):  45610008
  • Κατασκευαστής: InfoPos
  • Διαθεσιμότητα:  Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Περιγραφή και Χαρακτηριστικά:

Η ταμειακή μηχανή Info Carina Net Plus έχει αυξημένες δυνατότητες και αποτελεί ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση. Διαθέτει ηλεκτρονικό ημερολόγιο και online σύνδεση με την ΓΓΠΣ μέσω Ethernet και κάρτα μνήμης αποθήκευσης στελέχους.

Αποτελείται από 8 εμφανή τμήματα (60 τμήματα με shift) με δυνατότητα προγραμματισμού πλήκτρων, 20.000 είδη με διαχείριση αποθήκης, 10 χειριστές, διαχείριση 20 κατηγοριών προϊόντων.

Η ταμειακή μηχανή είναι ικανή να διαχειριστεί 10 τρόπους πληρωμής και αυτόματο υπολογισμό ρέστων.

Η απόδειξη της ταμειακής μηχανής καταγράφεται σε 8 γραμμές με δυνατότητα γραφικής παράστασης. Δύναται επίσης η εκτύπωση σχολίων.

Ο εκτυπωτής είναι θερμικός με ταχύτητα εκτύπωσης 15line/sec, μία (1) Χαρτοταινία με πλάτος 57mm. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει 35 πλήκτρα.

 

Μοιράσου το:
Διατίθεται από : Vision Computer Applications - eShop
Κωδικός προϊόντος: 01-17-001 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…