Οι εφαρμογές της Vision Computer Applications, Vision Παθολογικό και Καρδιολογικό, είναι συμβατές με τα Windows 10.

Η μετάβαση στα Windows 10 δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Αυξήστε την επιχειρηματική αξία και την παραγωγικότητα σας, διευκολύνοντας τη μετάβαση σας με λύσεις συμβατές με τα Windows 10 από την Vision Computer Applications. Οι λύσεις Ιατρικού Λογισμιού που προσφέρουμε έχουν υποβληθεί σε δοκιμές συμβατότητας για να διασφαλιστεί ότι εγκαθίστανται εύκολα και εκτελούνται αξιόπιστα με τον ελάχιστο αριθμό παραβιάσεων, συντριβών ή επανεκκινήσεων και υποστηρίζονται στα Windows 10.

Επισκεφτείτε έναν από τους ακόλουθους συνδέσμους στον κατάλογο της Microsoft Ready for Windows 10, για περισσότερες πληροφορίες:

Vision Παθολογικό - Ready for Windows 10

Vision Καρδιολογικό - Ready for Windows 10

Το ιατρικό λογισμικό της Vision Computer Applications, μέσα από την εικοσαετή και πλέον παρουσία του στην αγορά, έχει σαν στόχο την πλήρη και γρήγορη διαχείριση των ασθενών πάντα σε συνδυασμό με την ενημέρωση του αρχείου ιστορικών και τις εξετάσεις που υποβάλλονται στο νοσοκομείο, την κλινική ή το διαγνωστικό κέντρο.

Οι δύο desktop ιατρικές εφαρμογές που διαθέτουμε αποτελούν ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό εργαλείο για τον εκάστοτε ιατρό.

Το Vision © Παθολογικό είναι εφαρμογή γενικής ιατρικής ενώ το Vision © Καρδιολογικό απευθύνεται σε καρδιοδιαγνωστικά κέντρα ή ιατρεία. Στόχος και των δύο εφαρμογών είναι η πλήρης και γρήγορη διαχείριση ασθενών, πάντα σε απόλυτο συνδυασμό με τις επισκέψεις και τις εξετάσεις που διενεργούνται στο ιατρείο ή το ιατρικό κέντρο.

Με εκτίμηση
για την Vision Computer Applications,Διαμαντίδης Βαγγέλης
Διεύθυνση Υπηρεσιών

Vision Computer Applications
Μεγ. Αλεξάνδρου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης, 572 00
Τηλ: 2394 022964, Φαξ: 2394 020325
info@visionca.gr, http://www.visionca.gr


Η λέξη Vision (Όραμα) προέρχεται από το λατινικό vide που σημαίνει "να δει!"

"Το θαυμαστικό υπονοεί κάτι πέρα από τη συνηθισμένη θέα. Υπονοεί τη γνώση και την πρόβλεψη.

Είναι μια δήλωση της επιθυμητής μελλοντικής κατάστασης..."

[Cummings S. Davies J. (1994)]